Hyvän mielen tori

Hyvän mielen tori on Koivuhaka-seuran ry:n ylläpitämä ilmainen "kirpputori", joka sijaitsee Koivuhaan palvelukeskuksessa, sisäänkäynti koulun puoleisen parkkipaikan puolelta.

Hyvän mielen torilta voitte hakea ilmaiseksi itselle tarpeellisia tavaroita ja vaatteita. Sinne voitte myös tuoda itselle tarpeettomiksi jääneitä.

Torille tulee myös jaettavaksi elintarvikkeita kaupoista.

Elintarvikkeiden jakopäivät ovat tiistai, torstai ja lauantai torin aukioloaikoina.

Jos kahvihammasta kolottaa, makean nälkä yllättää tai tekee mieli kokeilla arpaonnea,
on niitä Hyvän mielen torilla myytävänä aukiolopäivinä.

Hyvän mielen tori on avoinna, tiistaisin 13 - 16, torstaisin 10 - 13 ja lauantaisin 10 - 14.

Voit auttaa Kokkolassa ja sen lähialueilla asuvia ihmisiä tuomalla sinulle tarpeettomat Hyvän mielen Torille.

• Astiat ja keittiökoneet
  • Erilaiset kodin tavarat
  • Puhtaat ja siistit vuodevaatteet ym.
  • Vaatteet
  • Lasten lelut
  • Urheiluvälineet
  • Kirjat
  • Valaisimet
  • Kaikenlaiset elektroniikka laitteet

Huonokuntoiset petivaatteet yhdistys lahjoittaa Eläinhoitola Kotipesään.

Myös vaatteet ja kengät jotka eivät torilta mene eteenpäin, lahjoitetaan konttiin, josta ne jatkavat matkaa mm. Afrikkaan, Venäjälle tai Arabimaihin.

Asukasillat ja tapahtumat

Järjestetään erilaisia teemallisia asukasiltoja ja tapahtumia, Koivutuvalla tai muualla Koivuhaan alueella.
Asukkaille ja jäsenille järjestetään toimintaa kiinnostuksen ja toiveiden mukaan.

Toimintaa ja tapahtumia järjestetään mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Kaikki ovat tervetulleita asukasiltoihin ja tapahtumiin. Hyvän mielen torilta löytyy laatikko, johon voi laittaa toivomuksia asukasiltojen ja tapahtumien ohjelmasta.

Seniorikahvila

Seniorikahvila on ikäihmisten avoin kohtaamispaikka. Sinne voi tulla kahvittelemaan, vaihtamaan kuulumisia tai vaikka muistelemaan yhdessä menneitä.

Seniorikahvilaa järjestämässä ovat Koivutupa, SenioriKaste, Koivuhaka-seura ry, Omakotiyhdistys, Seurakunta ja Martat.

Kudontapiiri

Seuran kudonta- ja käsityöpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa, Lumikonkorttelin kerhotiloissa Oravankatu 6:ssa.
Kudontapiirin vetäjänä toimii Anneli Huhtala-Lahti.

Kudontapiiri antaa mahdollisuuden omakustannushintaan kokeilla kangaspuilla kutomista ja muitakin käsityömuotoja.
Periaatteena on tukea toista, ohjata, opastaa ja tehdä yhdessä.

Vetäjä Anneli Huhtala-Lahti, puh: 0500 121435.